BorderWar, mit is vigyek magammal ? Másfél – Miért pont TM ?

Elérkeztünk a “másfeledik” cikkhez, aminek a témája az oldalfegyverem és, hogy miért pont erre esett a választásom.

TM 4.3

Egy Tokyo Marui Hi Capa 4.3-at használok, ami az egyik legkedveltebb airsoft pisztoly másolat a piacon, és emiatt rengeteg különféle írás, teszt és videó található róla az internet tengerén épp ezért nem fogom túlságosan részletezni és hosszúra nyújtani a beszámolót.

Mint már előzőleg említettem, egy oldalfegyver nélkülözhetetlen eleme a felszerelésnek a Border War alatt, mivel a játék megállás nélkül megy az “ingame” zónában. Tehát még egy kellemes ( megj.: csak és kizárólag a reggeli órákban, röviddel takarítás után ) Toi Toi látogatás alatt is megtámadhatják a bázist ezért bizony oda is érdemes felfegyverezve menni. Épp emiatt sem árt, ha egy jól működő darabot visz magával az ember.

Immár 6. éve használom szinte minden játékon, és egyáltalán nem bántam meg a befektetést.
Lehet, hogy műanyag a szán, sok benne a spiáter ( ezért sokan túlárazottnak tartják ), de ennek ellenére még soha nem hagyott cserben ezalatt a 6 év alatt. A mai napig változatlanul jó a sütése, kevés gázt fogyaszt,  és jó a lő képe, működés szempontjából minden főbb kritériumnak megfelel.  Hibának nehezen róható fel, de a száraz homok fürdőt és a sarat sajnos ez a modell sem szereti. Mindössze a tárak töltő szelepei és a hop up gumi, adta fel a szolgálatot ezalatt az idő alatt, ezeken kívül a mai napig eredeti konstrukciójában használom.

Sok más gyártó fegyverét láttam ennél jóval kevesebb használat/kevesebb lövésszám után komolyabb alkatrészcserére szorulni, vagy végleg elvérezni.

Népszerűsége miatt eszméletlen mennyiségben találhatóak hozzá alkatrészek, kiegészítők, így bárki a saját szájíze és a pénztárcája mérete alapján testre tudja szabni a pisztolyt.

Rövidre zárva a témát …

A Tokyo Marui Hi Capa 4.3 jó , a Tokyo Marui Hi Capa 4.3 finom , a Tokyo Marui Hi Capa 4.3 különleges !

Vasárnap találkozunk a második epizóddal. 🙂

Vélemény, hozzászólás?