SHOT SHOW 2019 összefoglaló

Ezen a héten nagyon pörgött hírcsatorna ami nem is csoda, hiszen 22-25. között volt a 2019 SHOT SHOW. Ha nem követted a Facebook oldalunkat, vagy  a Discord szerverünk, akkor most bepótolhatód a dolgoakt. Összeszedtük a legnagyobb bejelentéseket amikről nem akarsz lemaradni. Kihagytunk valamit? Gyere fel DISCORDRA és írd meg!

Glock

TM kompatibilis ZEV Technologies szán és külső cső a PTS -től. A szán ráadásul kompatibilis az Elite Force Glockjaival is, és több PTS kiegészítő is várható a későbbiekben.

Az Elite Force előrukkolt egy full autómata Glock 18C-vel!

Odin Innovations

Az Odin Innovations kicsit átdolgozta a speed loaderjét, így már közvetlen palackból és különöző adapterekkel is tudjuk használni.

TAGInn

 A Taginn Baltic gránátjai ugyan megosztóak, de szerintem nincs olyan airsoftos aki ne kapna adrenalin löketet akár egy videó láttán is. Új gránátokkal, 40 milisekkel és gránátvetővel jelentkeztek idén.


 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Taginn updates from Shot Show. #airsoftobsessed #taginn #airsoftnation #thirdcoastairsoft

Airsoftjunkiez (@airsoftjunkiez) által megosztott bejegyzés,

SIG SAUER

SIG SAUER saját ejlesztésbe kezdet. Mármint airsoft terén. Igen, jönnek az eredeti SIG fegyverek!


 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

NEW: Sig Sauer is doing their own airsoft product line! Perfect for law enforcement training purposes. Pistols and more tba

Airsoft Atlanta (@airsoftatl) által megosztott bejegyzés,

G&G Armament

G&G Armament új replikákkal jelentkezik. 9mm-es AK, Mlok előagyas .308, Lee Enfield mesterlövész puska, mondjam még?


 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

(ENG) omg g&g comes with tons of innovations news ! A big resume: al 9mm, m4 gbb open bolt, lee enfield gren gas , combat kinectics BAMF y la smc 9 gbb ❤️...

Brian “Preloader” (@airsoftbb_brian) által megosztott bejegyzés,

Itt pedig Rick ( a cég sales directora ) mutatja be az újdonságokat, többek közt jönnek az elég fura competition termékek. Köztük az ADAM rendszer, ami automatikusan kilöki a tárat miután kiürült. Ezen kívül jön a saját Hi-Capa pisztolyuk.  

PTS

A cég neve nem csak a Glock szánok terén merült fel. Egész komoly termékpalettával készültek.

 

Személy szerint az új töltöttség jelzős EPM tárak a kedvenceim.


 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This new @ptssyndicate next gen Enhanced Polymer Magazine is ????...

Airsoft Evike.com (@airsoftevike) által megosztott bejegyzés,

EVIKE – EMG

Tudtad, hogy az Evike.com saját termékeket is fejleszt (“EMG” – Evike Manufacturing Group)? Lehet nem ér nagy meglepetésként, de ők is letettek pár dolgot az asztalra. A forgalmazott termékek palettája is bővült például, a licenszelt Colt AR testtel az MK18 projektünkhöz, a Sharps Bros. JACK-9-cel, és az F-1 Firearms LLC GBBR-rel.
Salient Arms International BLU számára pedig piacra dobtak egy RMR szánt.

VFC

Régóta vártuk az VegaForceCompany MP7 OEM megjelenését. Miért is? 100% mérethű, nem AEP, hanem igazi AEG verzió. Emellett érzékeli, ha kiürültek a tárak. A fegyver amúgy az Elite Force égisze alatt lesz kapható.

 

Redwolf Airsoft

Persze a Redwolf se maradhat le a listáról. Elindítottak egy cerakote szolgáltatást. Illetve új fegyverekkel is megjelentek, mint a B.A.D. 556 GBBR.


 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@redwolfairsoft new cerakoting service @hillbilly223_cerakote_ takes this Avatar grenade to THE next level ???????????????? Pure fiyaaaaah ????????

Kelly | Femme Fatale ???? (@femmefataleairsoft) által megosztott bejegyzés,

SPECNA ARMS

Kicsit közelebb Európához, új replikák a Specna Arms-tól. Full RRA licenszes AR fegzverek, és ORION gearbox.


 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

(ENG) at the @specnaarms_official We can meet the new EDGE LINE WITH YHE Rock Rivers Arms license and the new features of the Core series. (ESP) en el stand de @specnaarms pudimos ver la nueva línea EDGE METSLICA, gris oscura y con markings de @rockriverarms grabados en el cuerpo. También incluye el controlador @gateelectronics para más seguridad eléctrica. La línea core sigue creciendo con nuevos modelos para nuevos jugadores. El @shotshow es llevado a ustedes gracias a @airsoftevike y aps.airsoft __________________________________ #airsoftbb #airsoft #ShotShow2019 #ShotShow #airsoftgun #airsoftguns #airsofting #worldairsoft #airsoftobsessed #airsoft_community #airsoftnation #airsofterphoto #airsoftcommunity #airsofter #airsoftporn #airsoftobsessed #airsoftBrasil #airsoftChile #airsoftArgentina #airsoftspain #airsoftEspaña #airsoftMexico #020magazine #asg_gunfire #airsoftinternational #evike ​ #airsoftgear #airsoftphoto #airsoftphotography #specnaarms

Brian “Preloader” (@airsoftbb_brian) által megosztott bejegyzés,

Real Steel

Egy kis érdekesség az éles fegyverek világából