Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

BaSIN CITY II.

április 14 @ 08:00 - április 15 @ 17:00

3000HUF

Idézetek a Basin Metro mai cikkéből:
„Lassan két év eltelt a „Nagy összetűzés” éjszakája óta.
Marvot miután sikeresen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, és egy számára kialakított speciális fogdába zárták, stabilizálódni látszik a hőn áhított rend. Sok pletyka látott napvilágot, mely szerint a sorozatos prostituált gyilkosságok nem hozzá köthetőek, ezek alól viszont még a mai napig sem sikerült tisztázni. Az minden esetre véletlen egybe esés, hogy az elfogása óta előbbi rettenetes bűncselekmények megszűntek. A cikk a 17. oldalon folytatódik.”

„Városunk életében nagy űrt hagyott Roark szenátort hirtelen szívinfarktusa. A posztjáért április 15.-ére írták ki a választásokat. Két jelölt indult megüresedett posztjára, a jelenlegi főügyész Frank Reagen és Eddie Warholn. Előbbi szerepe elvitathatatlan a város rendjének kivívásában, utóbbi jelölt pénzügyi támogatásai viszont igencsak kétes eredetűek.
A jelöltekkel történt részletes interjúinkat a holnapi lapszámban olvashatják. ”

„Továbbra is sikertelen a Dwight és csatlósai után folyó hajsza. Sajnos a hatóságok semmilyen információval nem rendelkeznek jelenlegi tartózkodási helyükre vonatkozóan. Frank Reagen felterjesztésére a nyomravezetői díjat megduplázták, így már 300.000$ jár annak, aki bármilyen információval segítséget tud nyújtani a hatóságoknak.”

Részletek

Kezdés:
április 14 @ 08:00
Vége:
április 15 @ 17:00
Összeg:
3000HUF
Honlap:
http://www.softair.hu/viewtopic.php?f=1&t=7100

Szervező

A SURPRISE TEAM, Nyírsoft SE és DAE
Telefon:
30/4923215

Helyszín

Nyíregyháza
Magyarország + Google Térkép