Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Gloomy Sunday 3

április 29 @ 08:00 - 21:00

2000HUF

A június 10-ig tartó légi hadjárat során egy jelentéktelen, rutinfeladatnak tűnő szállítási bevetés során egy USA repülőgépet rakétatalálat ér. A gép pilótája a károk felmérése után úgy dönt, hogy a gép teljes, 8 fős személyzetnek el kellhagynia a fedélzetet. Az ejtőernyővel földet érő katonák nagy területen, a szerb erdőségekben, lakott területek közelében szóródik szét rádió és egyéb különleges felszerelések nélkül.

A repülő becsapódására és az kinyíló ejtőernyőkre felfigyelnek a közeli szerb laktanyában állomásozó fegyveresek (SAF) és milicisták. Ugyanekkor a NATO/USA is különleges alakulatokat (US 15th Marine Expeditionary Unit) küld a területre azzal a feladattal, hogy semmisítsék meg a gép maradványai között fellelhető és a területen szétszóródott fontos műszaki eszközöket és esetleges dokumentumokat, keressék meg és mentsék ki a gép fekete dobozát és elsősorban kutassák fel a lezuhant gép személyzetének tagjait, akiket juttassanak el a kijelölt kivonási pontok valamelyikére.

A 15th MEU parancsnoksága komoly kihívásokkal néz szembe. Az ellenséges erők nagy létszáma és a területre telepített rádió zavaróállomás és légvédelmi rakétarendszerek komoly kihívás elé állítják a küldetés sikeréért felelős tiszteket.

 

Részletek

Dátum:
április 29
Időpont:
08:00 - 21:00
Összeg:
2000HUF
Honlap:
http://www.softair.hu/viewtopic.php?f=1&t=7070

Szervező

KING SE Vity0
E-mail:
info@kingse.hu
Honlap:
http://kingse.hu/

Helyszín

Veszprém
Magyarország + Google Térkép
Telefon:
+36/20/4829-594
Honlap:
http://kingse.hu/