Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Moments of War – Raiders of Secrets

február 25 @ 08:00 - 18:00

2000HUF

Már megint egy hideg orosz város romjai… Már megint egy lehetetlen küldetés. A NATO csapatok házról-házra járva kutatják fel Golovinka kicsiny romjait keresve a Főparancsnok utasítása alapján Azt. Ugyan a város nem tűnik nagynak, de az Oroszok előttük érkeztek. Talán ők is épp azt keresik…

Azt, azokat… A parancsnokság utasítása ugyan egyértelmű volt, de sok segítséget vagy támpontot nem kaptak. Csak, hogy keressenek valamit, ami nem illik a környezetbe. És gyűjtsék be. De egy, a háború által félig romos városban semmi nem illik a képbe. Na jó, talán a düledező falak igen. De minden épp falat csak nem vihetnek be.

Aztán egyik nap találtak egyet. Annyira valószerűtlenül hevert egy omladozó pincében, hogy rögtön tudták: megvan. A felderítő raj már-már győzelemittas hangon rádiózta be, amikor rajtuk ütöttek. A kialakult tűzpárbajban újra nyomát vesztették, de tudták már tudták, hogy néz ki, tudták mit keressenek…

Ha egyet ilyen nehéz volt megtalálni, egy örökkévalóság lesz az összes begyűjtése…

JÁTÉKLEÍRÁS

A “Moments of War” játéksorozat megalkotásakor az AirSoldier célja egy olyan játéktípus kialaktítása volt, amely egyszerű, de pörgős játékmenetével és feladatorientált kialakításával, egy mindenki számára élvezhető és szerethető hétvégi játéklehetőséget kínál.

Bár a játékszabályok és a feladatok is egyszerűek a játék nem összekeverendő a hétvégi “tingli-tangli” valamint “pity-puty” játékokkal, hiszen a dresscode szigorú betartása, a rajszintű mozgás és rádióhasználat mind-mind kötelező elemek!

A játéksorozat alatt változatos feladatokkal, területhasználattal találkothatsz, és a feladatok egyszerűsége miatt az is lehet, hogy, frakciód győzelmét RAJOD vagy akár TE hozod el!

Részletek

Dátum:
február 25
Időpont:
08:00 - 18:00
Összeg:
2000HUF
Honlap:
http://momentsofwar.airsoldier.hu/hu/game/175

Szervező

Airsolder
Honlap:
http://www.airsoldier.hu/

Helyszín

Vác, Esze Tamás laktanya
47.7947987,19.1208496 + Google Térkép