Fórumszabályzat

ALAPVETŐ TUDNIVALÓK:

 1. A fórumot csak a regisztrált felhasználók használhatják.
 2. A regisztrálással automatikusan elfogadod a fórumszabályzatot.
 3. Profil tartalma:
  Profilképet a Gravatar rendszerén belül lehet frissíteni. A regisztrálásnál használt emailcím alapján automatikusan meg fog jelenni.
 4. Felhasználói szintek:
  Résztvevő: Minden reisztráló automatikusan megkapja ezt a felhasználó szintet, amivel olvashat és hozzászólhat a fórumokhoz.
  Moderátor: A moderátorok felelősek a fórum karbantartásáért.
  Kulcsmester: Más néven fórum admin.
 5. A fórum fő célja, hogy a felhasználókat hasznos információkkal, érdekességekkel, és új ismeretekkel lássuk el az airsoft világán belül – ennek megfelelően minden felhasználótól elvárjuk, hogy ennek megfelelően használja a fórumot, az alábbi szabályokat szigorúan betartva:

POSZTOLÁSI SZABÁLYOK, ILLEMSZABÁLYOK:

 1. A fórumon minden nem odavaló hozzászólást és tartalmat automatikusan, és figyelmeztetés/indokolás nélkül törlünk, ezek többek között az alábbiak:
  • Alpári, egymást sértegető, vitát szító, trágár hozzászólások
  • Politikai töltetű posztok
  • Rasszista tartalmú, vallási, etnikai posztok
  • Pornográf, pedofil tartalmú posztok
  • Önkényuralmi jelképeket tartalmazó hozzászólások
  • Különböző (airsofthoz nem köthető) híroldalak, weboldalak posztjainak belinkelése
  • Spamelés
 2. A fórumon kizárólag az airsofttal kapcsolatos témákról lehet posztolni, az olyan posztok, melyek semmilyen módon nem kapcsolódnak a hobbihoz, figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek. A hobbihoz nem használható (tehát játékon nem használható) légfegyverek, gumilövedékes és riasztófegyverek, éles lőfegyverek nem tartoznak az airsoft témához, az ilyen posztok ugyancsak kerülendők a fórumon.
 3. A fórumon tilos a hirdetés, erre való a weboldal apróhirdetés szekciója (link). Minden adásvétellel, eladással kapcsolatos posztot, mely a fórumon jelenik meg automatikusan, figyelmeztetés nélkül törlünk.
 4. Vitát szító, és azt szorgalmazó, “trollkodó”, mást sértegető, kulturálatlan posztok és hozzászólások nem megengedettek a fórumon, az ilyen hozzászólások és topikok törlésre kerülnek. A fórumon egymás lejáratása, anyázása, nem engedélyezett, még akkor sem, ha úgy gondolod, hogy megérdemli a kiszemelt felhasználó. Az esetleges vitákat a fórumon kívül kell rendezni, nem a hozzászólás szekciókban.
 5. A szabályzat semmilyen körülmények között sem képez vitatémát, moderálás esetén pedig az adminok szava nem megkérdőjelezhető, akár a szabályzat alapján járnak el, akár nem, nincs mód reklamációra. Bármilyen kiskapuzást, szabályok kikerülését irányzó ármánykodást és okoskodást szigorúan büntetünk.