Nagytakarítás 2. rész

Folytatva amit elkezdtünk sorra kerülnek a hívőkfelhasználók, vagyis Ti!

Itt már koránt sem olyan egyszerű a leányzó fekvése. Szeretnénk, ha az aktív tagok kvázi semmit se éreznének meg a dologból, de a falsch felhasználók, botok, elfelejtett userek, duplikált és triplikált felhasználók “kikerülnének a rendszerből”.

Ehhez az alábbiakat fogjuk tenni, azok a felhasználók, akik

2020. január 1. 00:00:01

előtt léptek be utoljára a rendszerbe (értsd: sem a beállított email/jelszó párosukkal, sem facebook-kal NEM léptek be az oldalra azóta)

autmatikusan törlésre kerülnek!

A hirdetéseik, PM üzeneteik is törlésre kerülnek. Mintha sose léteztek volna.

Mindebből remélhetőleg kiderölt, hogy ha meg szeretnéd tartani a fiókod, akkor annyi teendőd van, hogy a törlés előtt belépj az oldalra.

A purgálás időpontja 2020. július 31. 23:59:59

Ha olvasod ezeket a sorokat, akkor tégy meg még valamit kérlek.

Ellenőrizd a beállításoknál az email címedet!

Erre mennek az üzenetek, ha valaki ír neked egy hirdetéssel kapcsolatban (és az email opciót választja), erre mennek az értesítések, ha PM-et kapsz, lejár egy hirdetésed stb… és erre fog kimenni egy nagyon fontos frissítéssel kapcsolatos levél valamikor a nyár végén!