Bazár DISCORD nyereményjátékkal!

Új felülettel jelentkezünk, az igazi nyüzsgő bazáros feelingért! Keresgélj, alkudozz Discordon, beszéld meg az hétvégi skirmish élményeit, vagy szervezd le a következő játék teendőit!

Ha kicsit is belefolytál az elmúlt évek PC játék világába halottál a Discord nevű applikációról, ami lényegében egy chat program. Telefonon, böngészőben vagy asztali alkalmazásként is lehet futtatni. A szöveges kommunikáció mellett a hangcsatornákat is támogatja, ami kimondottan hasznos ha például ARMA3 közben kommunikálni szeretnél a csapatoddal.
Természetesen airsoft közben még mindig a PMR rádió kommunikációt gondoljuk a legkézenfekvőbbnek, legolcsóbbnak és legpragmatikusabbnak. Ez a dolog nem is erről szó. A szerver lényege, hogy olyan felületet adjunk, ahol élőben tudjátok lebonyolítani a vásárolgatást, tudjátok hírdetni a portékáitokat, vagy át tudjátok beszélni, hogy ki, mit csinál a hétvégén. Szeretnénk egy igazán airsoftosoktól nyüzsgő kibertért teremteni.

A nyereményjáték

Nagy köszönettel tartozunk a támogatóinknak; a Globus Lövész Klubnak és az Airsofter Bázisnak, akik felajánlották a nyereményeket.
Feltétlen nézzétek meg az honlapjukat és ha tudtok ugorjatok be hozzájuk. Braun és Ridzi öreg motorosok a területen, nem fogtok csalódni! Mindenképp mondjátok, hogy mi küldtünk titeket 🙂 

Szabályok:

  1. Csatlakozz az Airsoft Bazár Discord szerverhez.
  2. Kattints a :tada: ikonra a #nyereményjáték csatornán a poszt alatt.

Egyszerű, nemde?

A résztvevők között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:

  1. Élménylövészet S.W.A.T. csomag(Globus Lövész Klub)
  2. 3 alkalmas belépő a szerdai játékokra (Airsofter Bázis)

Sorsolás Február 4.-én 0800-kor élőben a youtube-on.

Technikai okok miatt a sorsolást Február 5. 17:45-re halasztjuk, és a Facebook platformon fogjuk lebonyolítani.

Figyelem, a nevezés csak akkor érvényes, ha a sorsolás időpontjában a felhasználó tagja az Airsoft Bazár szervernek (nem kell online lenni).

A szerverhez az alábbi linken tudtok csatlakozni:
https://discord.gg/Xu5cmM5

Ha még új vagy a Discordhoz, itt találsz infót amivel el tudsz indulni:
https://into.hu/hirek/ez-skype-ez-teamspeak-nem-ez-a-discord-1-resz-ismerkedes

Természetesen minket is megtalálsz a szerveren. Ha segítség kell az oldal használatával kapcsolatban, és nem tudod megoldani, írj nyugodtan ránk. Jó chatelést!