Lexikon

Ami egyszer felkerül az internetre, az ott is marad, ebből következik, hogy ha valaki már megfogalmazta a véleményét valamivel kapcsolatban, akkor azt mi meg is találhatjuk.

Hányszor találkoztunk már olyan kérdéssel, hogy x fegyver, vagy z mellény, szemüveg, optika mennyire jó, és kinek mi a véleménye? De mi is kerülünk sokszor olyan helyzetbe, hogy olyan infó kellene valamiről, amit rövidebb/hosszabb keresés után megtalálnánk.

Ezért hoztuk létre a Lexikont, ahol szeretnénk az interneten fellelhető információkat összesedni különböző airsoft kiegészítőkről, fegyverekeről, felszerelésekről. Képeket, gyári adatokat, teszteket, videókat és véleményeket egyaránt gyűjtünk és a leghasznosabbakat megtartjuk. Minden információt linkkel, forrás megjelőléssel jegyzünk, hogy így is segítsük a kutatást.

Minden bejegyzés kommentelhető – bejelentkezés után -, ahol várjuk az adott termékhez kapcsolódó tapasztalatokat, információkat. A leghasznosabb hozzászólásokat beemeljük a cikkbe, így az a Lexikon részévé válik.

Első bejegyzés egy legendás darab, a CYMA 0.28-as AK47.

Ha szertnéd bővteni a Lexikont, ha szerinted valami nagyon hiányzik még belőle, akkor írd meg nekünk Facebookon, vagy emailben!