Impresszum

Az Airsoft Bazár csapata:

zsákmány

Sztahanovista jólmegmondó. 2009 óta megtalálható kisebb-nagyobb rendezvényeken. Szeretné emelni a hazai airsoft színvonalát, és közben megváltani a világot.

Grex

2007 óta szenvedek az Airsoft nevű betegségben, és igyekszek folyamatosan másokat is megfertőzni. Ezt már az egyetemen elkezdtem és teszem a mai napig ilyen-olyanformában.
Airsoft fegyverek javításával foglalkozok, és megszállott módon felszereléseket gyűjtök, amikről igyekszem a tapasztalataimat megosztani az olvasókkal.

TheObi

Több, mint négy éve megszállottja az airsoftnak. Igazi segítőkész figura, rengeteg türelemmel és motivációval. A mémek szakértője, kinek életfilozófiája: “Etesd a trollt!”

TheToyWarsFactory

Lassan kilenc éve az airsoft börtönének boldog lakója. Fecsegő kreatív, ki hisz az arany középútban, a becsületes játékban, és abban, hogy a pályán nincs lehetetlen,

Wektor

Kérdésed, vagy észrevételed van? Van valami téma amiről kimondottan olvasnál az oldalon, esetleg neked van egy érdekes cikked, amit szeretnél publikálni? Írj egy emailt, és mindenképpen válaszolni fogunk!
Kapcsolat: info@airsoftbazar.hu

Üzemeltető:

  • Név: Horváth Viktor
  • Cím: 9343 Beled, Ciráki utca 8.
  • Elérhetőség: zsakmany@airsoftbazar.hu

Tárhelyszolgáltató:

  • Név: EZIT Kft.
  • Székhely: H-1132 – Budapest – Victor Hugo utca. 18-22.