VFC Walther PPQ M2 (full auto) (három cserélendő alkatrésszel)


Thumbnail for the listing's main image
Feladó: Eladó
Email küldése
PM küldése
29,900 Ft

More Information

Eladóvá vált VFC gyártmányú Walther PPQ M2 GBB replikám.
Öt éves, minden évben néhányszor kerti célbalövésre használtam, játékon nem volt. A szánban egy kapcsoló átbillentésével lehet váltani félautomata és automata között.
A szán, a cső és minden egyéb, aminek annak kell lennie, az fém, hop-up állítható. Két hibátlan, nem eresztő tárral, az egyik csak egy éves, alig volt a fegyverben.
A fegyver rendszeresen volt kenve, olajozva, ahogyan a tárak is rendben voltak tartva.

A legutóbbi újrakenés során vettem észre, hogy a kakas és két rugó eltörött, így jelenleg nem működik. A teljes hammer assembly 6000 Ft-ért több külföldi oldalról beszerezhető szállítással együtt, de én inkább másra bízom, és továbbadnék rajta.
A fegyver ezen a három alkatrészen kívül mind belül, mind kívül teljesen hibátlan (a szán hátrasiklásából adódó kopásokat leszámítva). A bal oldali jelzéseket piros színnel kifestettem, de ez természetesen körömlakk lemosóval egy perc alatt lejön.

Nagyon minőségi replika, nagyon meglepett amikor megadta magát. Aki hajlandó beszerezni az alkatrészeket hozzá (VFC G17/18 hammer assembly) az nem fog csalódni, azt szeretném, ha nem ez lenne a vége szegénynek.

Az ár minimálisan alkuképes, átvétel csak személyesen Budapest XV. kerületében.

Ezt a hirdetést 669 alkalommal nézték meg.