M4 Előagy (stb) Eladó/Csere/Keresek! Belső cuccok. Help:)


Thumbnail for the listing's main image
Feladó: Eladó
Email küldése
PM küldése
10,000 Ft

Budapest
More Information

Hali!

Upgradelni szeretnék.
-Első sorban a fegyveremen látható (Keymod) DMR Előagyat szeretném lecserélni.
A tipikus rövidebb M4 előagyat szeretném kipróbálni (erről mellékelek képet), megvenném vagy +- ráfizetéssel egy cserét be adhatunk. Amennyiben sikerül beszereznem, KP-ért is eladnám a DMR előagyat.

Most egy kicsit a belső alkatrészekről, ez persze most másodlagos.
-Belső alkatrészeket is szeretnék majd, ebben szívesen fogadnám egy profibb segítségét(!) a cél egy erősebb pontosabb (és hangosabb ;)) Fegyver

-Erősebb motort szeretnék, nem csak az erő de a Trigger Response Time miatt is (semi modban, bár a safety nem igazán működik :D) A motor a végén általam javítva lett, a fogas lejárt a végéről így mielőtt vissza raktam, alá raktam egy réteget, így tökéletesen működik, erről is mellékeltem képet.

-Hop up kamrát is cserélni szeretném egy profibb kamrára, lehetőleg amelyik a tár kivételénél a BB potyogását meggátolja, bár azt hiszem ezt újonnan kellene vennem, az ára miatt lehet hogy kicsit eltolt projekt lesz. Jelenleg Pro van benne. Gumit nemrég cseréltem rajta.

-Belső cső, legjobb tudomásom szerint egy alap csőről van szó, amit úgyszint nem ártana cserélni a pontosság végett.

-A Gearbox résszel még nem foglalkoztam. Bár esélyes hogy fejlesztés közben nem ártana abból is egy minőségibb darab.

Minden ajánlatot és tanácsot szívesen fogadok, a belső alkatrészek is abban az esetben mennek el, amint lesz mivel helyettesíteni őket!:)

Ezt a hirdetést 89 alkalommal nézték meg.